Følg med på Instagram

Er du Daltons og min nye roomie?

Er du Daltons og min nye roomie?
12. februar 2020 ceciliedamchristensen@hotmail.com

Som jeg skrev i mit sidste indlæg ‘min svigermor kalder det for et eksistentielt vakuum‘, så er Dalton og jeg flyttet i en yderst fin, lys, nybygget treværelses lejlighed i Trianglen i Aarhus C. Lejligheden lejer vi af Deas, som tillader at jeg må have Dalton her. Dalton og jeg vil rigtig gerne have os en roomie, men vi vil ikke have hvem som helst, da vi har råd til at bo her alene. Vi søger en roomie, da vi tænker at der er mange positive ting forbundet med at have en roomie. Vi søger en roomie, som først og fremmest er god til hunde og ikke mindst kan lide hunde, da Dalton er mit hjertebarn og jeg derfor prioriterer hans velvære frem for alt. Dalton er en glad dreng, som ikke kræver særlig meget andet end den sidste bid af din leverpostejmad, en god plads at misse hele hans dag på, og så er det blot en bosnus for ham, hvis man af og til lige har lyst til at klø ham en smule på maven og sige at han er en god dreng. Dalton kan med alle mennesker, men det er ikke ens betydende med at han kan lide alle mennesker. Dalton er en dreng, der møder rigtig mange mennesker, da han næsten altid er med mig, og det resulterer altså i, at han er kræsen med hvem han kan lide og hvem han blot tollererer. Dalton er altså en dreng, som man skal arbejde sig ind på for at vinde hans kærlighed, men vinder man den til gengæld, så har man sig altså også en ven for livet i ham. Jeg beskriver Dalton for, at give vores nye roomie en chance for at vide hvad han eller hun går ind til, da det er lidt et anderledes bofællesskab end normalt, da der her er en hund involveret i det. Jeg skriver han eller hun, fordi kønnet er fuldstændig irrelevant. Men, det er egentlig ikke Dalton vores nye roomie skal tænke så meget over, det er nok nærmere mig, da jeg kan tabe alle min småkager over skidt og rod. Det skal jeg altså ikke bede om. Jeg skal bede om et meget rent og opryddeligt hjem, og det skal vores nye roomie også bede om, eller går det ikke. Udover dette, så betrager jeg egentlig mig selv som en meget medgørlig, udadvendt, glad og positiv person med en forkærlighed for det italienske køkken. Så, det vil absolut være en kæmpe bonus, hvis vores nye roomie også sætter pris på en god omgang risotto eller parmesandynget pizza, så vi af og til vil kunne slå hovederne sammen i køkkenet og kreere noget kalorietæt mad, som vi kan indtage sammen. Udover dette, så vil Dalton og jeg egentlig ikke blande os det store i vores nye roomies gøren og laden, men blot forvente gensidig respekt og at vores nye roomie har en velfungerende tilværelse med en sund økonomi, minimalt med smuld i hovedet og interesse for andet end byture. Din leje vil være på ubegrænset tid, men med en opstigelse på den løbende måned + 1 måneds varsel (dette går begge veje). Din husleje vil være 4.500 kr.- inklusiv forbrug, og du vil ved indflytning skulle stille et depositum på 10.000 kr.-. På min Instagram profil i højdepunket ‘HJEM’, kan man se billeder af vores lejlighed og vores nye roomies værelse.

 

Er du Daltons og min nye roomie eller har du nogle spørgsmål i forhold til at blive det, så kontakt os endelig. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

/ Cecilie Christensen

Ejer og stifter af Epikuræeren

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Nyhedsbrev

Hvis du gerne vil opdateres omkring nye indlæg på Epikuræeren samt rabatkoder til de mærker jeg kolliderer med, så indtast din email her.

På forhånd tak, og det var så lidt.