Følg med på Instagram

Et kvantespring i tilværelsen

Et kvantespring i tilværelsen
28. oktober 2019 author

Jeg har taget en stor beslutning. En beslutning, der kommer til at ændre Daltons og mit liv. Et vaskeægte kvantespring i tilværelsen. Jeg har sat vores hjem til salg, alt fra min sofa til mine planter og til mit gamle porcelæn. Vi har boet i et lille, hyggeligt rækkehus i Ry i fem år nu, og nu trænger jeg til noget luftforandring, så fra den 01/01/2020 har jeg opsagt vores lille rækkehus og står uden hjem. Medio januar er jeg færdiguddannet sygeplejerske, og jeg har endnu ikke sendt en jobansøgning ud, for jeg er ikke sikker på hvad jeg vil, og hvor jeg hører til. Måske vil jeg læse videre, måske vil jeg til Norge at arbejde, måske vil jeg rejse, måske vil jeg udsendes som sygeplejerske til et brændpunkt, måske vil jeg blive i Aarhus og finde en fastansættelse som sygeplejerske et sted, måske vil jeg noget helt andet. Jeg ved det ganske enkelt ikke. Det eneste jeg ved er, at vi intet hjem har når det nye år begynder, og at jeg har i sinde at leve mit liv som vagabond for en periode, en privilegeret vagabond dog, med et netværk fyldt med kærlighed. Jeg har det rigtig godt med min beslutning. Et hjem er ikke altid fire vægge og et tag, for mig er det fire ben og et hjerteslag. Og inden alle spørgsmålene kommer om Christian og jeg ikke er kærester længere, så tillad mig at svare på forhånd. Christian er stadig min store kærlighed, og jeg kommer til at være hos Christian en helt masse, som jeg plejer, men vi flytter ikke sammen lige nu. Det kommer, jeg har ikke travlt, og det har Christian heller ikke. Vi har hele livet. Jeg er spændt på året der kommer, og hvor jeg ender henne. Jeg er sikker på at det kommer til at blive en buffet af oplevelser.

 

/ Cecilie Christensen

Ejer og stifter af Epikuræeren

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Nyhedsbrev

Hvis du gerne vil opdateres omkring nye indlæg på Epikuræeren samt rabatkoder til de mærker jeg kolliderer med, så indtast din email her.

På forhånd tak, og det var så lidt.