Følg med på Instagram

Kryoterapi hos Helle Thorup

Kryoterapi hos Helle Thorup
21. februar 2020 ceciliedamchristensen@hotmail.com

// Reklame for Helle Thorup // Jeg har meget svært ved at få armene ned over dette samarbejde, som jeg har indgået med Helle Thorup. Helle Thorup er en yderst dygtig kosmetolog som åbnede sin første skønhedsklinik i Århus i 1984. Siden har hun været toneangivende i Danmark, når det kommer til hudpleje, problemhud og ikke mindst fantastiske produkter. Siden 2000 har hun haft klinik i Århus. Medarbejderne i klinikken er håndplukkede og uddannet i specielle behandlingsmetoder fra Murad Medical Spa i LA. Klinikken er beliggende på Frederiksgade 1, på anden sal i midten af Aarhus. Klinikken er det perfekte sted, at trække stikket for en kort stund og blive forkælet. Når man træder ind af døren hos Helle Thorup bliver man mødt af en varm og velduftende velkomst. Man er ikke et sekund i tvivl om, at her bliver der arbejdet med velvære.

 

Jeg har i det sidste stykke tid hver fjortendes dag modtaget kryoterapi hos Helle Thorup. Kryoterapi er en ny og revolutionerende metode til at fjerne fedt uden kirurgi. Med kryoterapi er det muligt at få bugt med genstridigt mavefedt, dobbelthage, mormorarme og appelsinhud. Kryoterapi er en smertefri behandling, som kan sammenlignes lidt med fedtsugning uden kirurgi. Metoden kaldes også fedtfrysning. Ved kryoterapi skabes der et termisk chok ved at reducere temperaturen i fedtcellerne. Denne proces kaldes apoptose. Apoptose resulterer i en gradvis degenerering og eliminering af døde fedtceller. Processen tager cirka fjorten dage, og kroppen vil fortsætte med at reducere de resterende fedtceller i de kommende uger og måneder. Dette skyldes at den kolde sonde reducerer temperaturen i det valgte område fra 34 grader til kun 8 grader. Kryoterapi giver en umiddelbar og varig effekt. Kryoterapi er godkendt af FDA, CE og American Academy of Cosmetic Surgery. Behandlingen er sikker og harmløs uden nogen form for bivirkninger. Behandlingen er kendt som en form for kølig massage. Hos Helle Thorup flyttes en kold sonde manuelt rundt på kroppen, hvor fedtet ønskes fjernet. Dette giver mulighed for at behandle individuelt fra person til person og fra et område på kroppen til et andet. Andre kolde sonder er knyttet til kroppen med et form for vakuum, men denne metode har jeg læst mig til ofte giver brændemærker og har et meget begrænset behandlingsområde, hvorfor metoden som de benytter sig af hos Helle Thorup er at foretrække.

 

Jeg får kryoterapi på mine lår, og særligt mine inderlår. Jeg har altid gerne ville forbedre dette område på min krop ved at komme af med noget af fedten ved mine inderlår og noget af den appelsinhud som jeg generelt har på mine lår. Jeg har forsøgt mig med mange ting; sund kost, træning, dermaroller mm. og intet har gjort en markant forskel, hvorfor jeg med stor optimisme og håb takkede ja tak til at prøve kryoterapi hos Helle Thorup. Jeg har indtil videre været i kryoterapi tre gange, og jeg skal til min fjerde gang den 24/02. Efter tre behandlinger oplever jeg allerede en lille forskel, så jeg er meget spændt på det endelige resultat om et par måneder. Hos Helle Thorup føler jeg mig i trygge og kyndige hænder, og jeg er ikke et sekund i tvivl om at de er uhyre dygtige til det de gør der, hvorfor jeg varmt vil anbefale Helle Thorup som jeres foretrukne sted at søge til ved behov for velvære og hudpleje.

 

/ Cecilie Christensen

Ejer og stifter af Epikuræeren

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Nyhedsbrev

Hvis du gerne vil opdateres omkring nye indlæg på Epikuræeren samt rabatkoder til de mærker jeg kolliderer med, så indtast din email her.

På forhånd tak, og det var så lidt.