Følg med på Instagram

Snowboard ferie – udstyr til hvis man forsøger sig på en tomahawk og ender med at smage på sneen i stedet

Snowboard ferie – udstyr til hvis man forsøger sig på en tomahawk og ender med at smage på sneen i stedet
17. februar 2020 ceciliedamchristensen@hotmail.com

Det kan godt ske, at det er en kold og grå tid vi befinder os i, hvor mange af os næsten hellere vil ofre vores højre hånd end at gå udenfor og risikere at miste en næse, et øre, en finger eller det der er værre til kulden. Jeg vil sågar gå så vidt at indrømme, at jeg af og til overbeviser mig selv om, at jeg ikke går udenfor min dør før temperaturen udenfor er højere end min alder. MEN, denne tid er også lig med skiferie, hvilket hvis i spørgermig er en af de sjoveste ferier, der findes. Der er en første gang for alting, og min første dag på snowboard er som printet ind på min nethinde. Det var mere held end forstand, at jeg kom igennem min første dag uden at brække samtlige lemmer i min krop. Jeg husker tydeligt, da jeg første gang komop på mit board og fik fart under det, og lifthuset og den enorme flok mennesker der stod i kø der, kom alt for hurtigt tæt på. Jeg anede ikke hvordan jeg skulle bremse mit board. Jeg mener, det var jo første gang jeg stod på et. Jeg tonsede derfor direkte ind i lifthusets væg. Jeg brækkede mirakulæst nok ikke noget. Jeg fik blot slået luften ud af mig.  Min krop var gul og bål den første uge, hvor jeg lærte at stå på snowboard, men f*** hvor var det til gengæld også hamrende sjovt og alle de blå og gule mærker værd. Jeg kan varmt anbefale snowboard ferie til alle, unge som ældre.

Uanset om du er nybegynder på et snowboard eller erfaren, så har du brug for noget fedt snowboardtøj og udstyr, og det er præcis hvad jeg i dette indlæg vil give mit bud på, hvor du kan skaffe og hvad du skal vælge. Jeg køber selv al mit udstyr hos Ridestore, da jeg finder deres design enormt fedt og da jeg finder deres priser lave i forhold til den gode kvalitet de leverer. Jeg har investeret i nedenstående Fawk W bukser fra Montec. Bukserneer en pålidelige partner i dyb sne og i dårligt vejr grundet smæk-designet. Bukserne har en 25k vandtætning og 25k åndbarhed, og alle sømme er tapede. Den store lynlås foran gør det let at komme ind og ud af bukserne. Der er også lynlåsventilation på siden af benene, samt to store lommer med lynlås foran, en lynlås med brystlomme og to yderligere snefaste cargo lommer findes der også på disseskibukser. Det giver en, en masse opbevaringsplads til sine ejendele. Prisen er fair 1399 kr,.

Jeg har endvidere investeret i nedenstående Echo W fleece også fra Montec. Fleecen er tynd og fleksibel, hvilket gør den til et helt perfekt andet lag på kolde dage. Jeg har dog i sinde at bruge fleecen som det yderste lag, da jeg skal afsted på snowboard i uge 10 til Ischgl, hvor der er forholdsvist varmt. Fleecen er åndbar og kan holde en varm samtidig med at den holder en luftig. Fleecen kan dog også bruges på andre tidspunkter end på snowboard. Fleecen har en turtleneck krave, som er med til at holde ens hals varm. Der er også en lynlås i. Håndledet har en elastisk binding, og bunden har en elastisk snor med justerbare stropper for bedre montering. OBS: fleecen er meget lille i størrelsen, så vælg en størrelse større end du normalt ville have gjort. Prisen er 449.-

Til at have indenunder min fleece og mine snowboardbukser har jeg købt noget helt sort termoundertøj på et skioutlet i Randers. Her er jeg ikke så kræsen med mærket, sålænge det kan det, det skal, altså holde mig varm, da man stortset ikke ser det.

Jeg har også købt mig et par Dope Ace Mitt luffer, som matcher mine smækbukser. Et par handsker lavet af meget åndbare og vandafvisende materialer. Materialerne fører sved og damp væk fra dine hænder, og holder samtidig også vandet fra at finde vej ind. Pris er 399 kr.-

Jeg har endvidere i år også investeret i nogle nye briller. Dope Sphere 2x-up, hedder brillen, som har en sfærisk formet linse, hvilket sammen med den store størrelse giver et unik twist på ens stil. Linsen er dobbelt lagdelt og vakuumforseglet, hvilket giver præcis optisk klarhed og beskyttelse mod tåge. Rammen er af et superfleksibelt materiale, der dannes mod ens ansigt og som ikke giver op, hvis man nu skulle gå efter en tomahawk og ende med at smage lidt på sneen. De er naturligvis 100% UV-beskyttet og ridsebeskyttet. Prisen er 770 kr.-

Jeg har også valgt at købe en ansigtsmaske, som er lidt anderledes end de fleste, da denne ansigstmaskes hætte kan trækkes udover ens hjelm. Jeg har købt en Dope Cozy Hood ansigtsmaske i sort. Den er god til at skærme en mod elementerne og holder en varm. Den er lavet af et blødt og varmt fleece materiale. Bliver vejret ubarmhjertig, så kan man tage den bløde hætte over hovedet for ekstra beskyttelse. Der er endvidere også justerbare snore, så man kan stramme den ind, hvis det blæser, eller man får god fart under sit board. Prisen er 249 kr.-

Udover det snowboardtøj jeg her har vist jer, så har jeg selvfølgelig et rygskjold og en hjelm på, når jeg står på snowboard. Det mener jeg, at man SKAL uanset om man er nybegynder eller erfaren på et snowboard, da der altid kan ske ulykker. Jeg ejer endvidere et par snowboardstøvler, hvilket jeg finder er en god investering, hvis man har i sinde at stå på snowboard en gang eller to hvert år. Er det første gang man skal afsted, så lej et par og et board i stedet til man har fundet ud af om snowboard er noget for en. Jeg lejer indtil videre selv mit snowboard, da jeg finder det mere praktisk. Et snowboard fylder meget i en bil på vej på ferie, og ikke mindst i en lille lejlighed. Har i nogle spørgsmål, så fyr endelig løs og så må vi se om jeg kan svare jer. Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste for at give jer et svar i kan bruge til noget.

 

/ Cecilie Christensen

Ejer og stifter af Epikuræeren

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Nyhedsbrev

Hvis du gerne vil opdateres omkring nye indlæg på Epikuræeren samt rabatkoder til de mærker jeg kolliderer med, så indtast din email her.

På forhånd tak, og det var så lidt.