Følg med på Instagram

Jeg har været Ugens Instababe hos M!

Jeg har været Ugens Instababe hos M!
21. februar 2020 ceciliedamchristensen@hotmail.com

I denne uge gjorde jeg det som Ugens Instababe hos M!, og i den forbindelse interviewede M! mig, og det interview skal i selvfølgelig ikke snydes for. Min opgave som Ugens Instababe har været at lave en takeover af M!s Snapchat. Som vært for M!s Snapchat har det handlet om for mig at vise deres følgere, hvem jeg er. Til det første billede/video skulle jeg præsentere mig selv samt fortælle, at det var mig der var Ugens Instababe og at jeg derfor ville lave takeover på deres Snapchat hele dagen. Som Ugens Instababe er det muligt at booste sin egen private Instagram profil med op til 1.000 nye følgere på én dag, hvorfor det selvfølgelig har været vigtigt for mig at gøre mest muligt ud af denne takeover på Snapchat, når dette er sagt, så har jeg ikke ønsket blot at smide mit tøj og vise en masse skin frem for at fange M!s følgere. Jeg har ønsket at mit mundtøj skulle gøre arbejdet. Jeg har frygtet at M!s følgere ville finde mig kedelig og urealistisk ved at vælge at være Ugens Instababe og så beholde mit tøj på, men jeg har tværtimod fået en enormt positiv respons på det. M!s følgere har fundet mig anderledes, og det har jeg fundet positivt. At være Ugens Instababe hos M! har ikke handlet ikke om hvem der solgte sin sjæl billigst til djævelen, men tværtimod har det handlet om at præsentere sin sjæl på bedste vis til djævelen. Jeg har blandt andet præsenteret M!s følgere for min interesse for gaming, hvilket ikke overraskende har affødt mange spørgsmål i den retning. Jeg har sågar fået mig en nævefuld nye venner i diverse online spil, så det har været særdeles underholdende og ikke mindst givende at være Ugens Instababe for M!, og jeg gør det gerne igen.

 

/ Cecilie Christensen

Ejer og stifter af Epikuræeren

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Nyhedsbrev

Hvis du gerne vil opdateres omkring nye indlæg på Epikuræeren samt rabatkoder til de mærker jeg kolliderer med, så indtast din email her.

På forhånd tak, og det var så lidt.